Pudingli ,Üç Renkli Pasta
Malzemeler
2 paket vanilyalı puding
1 paket kakaolu puding
1 kg.süt
3 su bardağı vişne suyu
2 paket petibör bisküvi
Üzeri İçin;
1 paket Sütlü çikolata
(rendelenecek)
Yapılışı;
Kare borcamı suyla ıslatalım.Daha sonra petibörlerden bir sıra dizelim.Yarım kg.süt (2,5 su bardağı) ile kakaolu pudingi hazırlayıp üzerine dökelim.Onun üzerine tekrar petibör dizelim ve 3 su bardağı vişne suyu ile diğer vanilyalı pudingi pişirip üzerine dökelim.Tekrar petibör dizelim.Ve 2,5 su bardağı süt ile vanilyalı pudingi hazırlayıp üzerine dökelim.Üzerini düzeltelim.Soğuyunca streçleyip buzdolabına kaldıralım.Ertesi gün misafirler gelmeden önce dolaptan çıkarıp rendelediğimiz çikolata ile üzerini süsleyip dilimleyelim ve servis edelim.
Afiyet Olsun.
Tarif; İlkay ŞİŞOĞLU
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder