20 Mart 2013 Çarşamba

Raffaello



Raffaello




Malzemeler:

1 kutu krema
1 su bardağı pudra şekeri
1 su bardağı süt tozu
1 su bardağı beyaz damla çikolata
2 su bardağı Hindistan cevizi
1 çay kaşığı vanilya
Bütün fındık

Üzerine: 1 kâse Hindistan cevizi


Yapılışı:

Soğuk kremayı ve pudra şekerini 2 katı olup, kabarana kadar iyice çırpın. Kalan malzemeleri ilave edip birkaç sn. daha çırpın ve üzerini kapayıp dolaba koyun. Bir iki saat dolapta dinlendirdikten sonra, harçtan parçalar koparın ve yuvarlayın. Yuvarlarken içerisine bir bütün fındık yerleştirin. Her tarafını hindistan cevizine bulayıp servis tabağına dizin. Servis zamanına kadar buzdolabında dinlendirin.

Afiyet olsun.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder