Raffaello
Malzemeler:
1 kutu krema
1 su
bardağı pudra şekeri
1 su
bardağı süt tozu
1 su bardağı beyaz damla çikolata
2 su bardağı Hindistan cevizi
1 çay kaşığı vanilya
Bütün fındık
Üzerine: 1 kâse Hindistan cevizi
Yapılışı:
Soğuk kremayı ve pudra şekerini 2 katı olup, kabarana kadar iyice çırpın.
Kalan malzemeleri ilave edip birkaç sn. daha çırpın ve üzerini kapayıp dolaba koyun.
Bir iki saat dolapta dinlendirdikten sonra, harçtan parçalar koparın ve
yuvarlayın. Yuvarlarken içerisine bir bütün fındık yerleştirin. Her tarafını
hindistan cevizine bulayıp servis tabağına dizin. Servis zamanına kadar buzdolabında
dinlendirin.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder